Anoia Comarca Motor Invest Center Catalonia

L’Anoia, l’oportunitat del món del motor

El Campus Motor Anoia promou la Taula Estatègica Motor Anoia, un projecte que pretén impulsar el desenvolupament i promoció econòmica del sector del motor i la creació d’ocupació a la comarca de l’Anoia.

El projecte compta amb el suport de Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal de l’Anoia, i pretén posicionar la comarca de l’Anoia com a referent català en el món del motor.

La primera trobada va tenir lloc al Campus Motor Anoia, l’equipament especialitzat per a empreses del sector del motor, aeronàutic i d’energies renovables, per a la realització de projectes de recerca, investigació i desenvolupament en aquest àmbit.

En aquesta primera sessió, empreses i entitats van definir les línies estratègiques per a potenciar les infraestructures i noves tecnologies, el vehicle connectat i autònom, la formació universitària i la reconducció per tal que empreses del sector s’instal·lin a la comarca. Amb tot, consolidar la comarca de l’Anoia com a referent en el món del motor.

A la passada jornada, a finals de l’any passat, hi van formar part el Sr. Xavier Boquete, president del Consell Comarcal de l’Anoia; el Sr. Joan Serra, alcalde de l’Ajuntament de Castellolí; el Sr. Vicenç Aguilera, president del Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya; el Sr. Blai Paco i la Sra. Paula Arias, president i gerent de la Unió Empresarial de l’Anoia; el Sr. Toni Garcia, director general de l’empresa DOGA; el Sr. Pablo Lara com a representant de la Universitat Oberta de Catalunya; el Sr. Emili Hernández, com a representant de la Universitat Politècnica de Catalunya; el Sr. Jordi Arilla i el Sr. Ton Pons, com a representants del Circuit Parcmotor Castellolí, a més de tècnics del projecte.

This Post Has 25.032 Comments