Top 3 Barcelona Startup Invest Center Catalonia

Barcelona se situa al top 3 de les metròpolis europees per iniciar una startup

Startup Heat Map Europe ha situat Barcelona en el top 3 del rànquing de les 20 millors ciutats d’Europa per iniciar un negoci, darrera de Londres i Berlin. La capital catalana obté un 18% del total dels vots dels fundadors d’startups.

Les millors ciutats d'Europa per fundar una startup

Les millors ciutats d’Europa per fundar una startup

Les categories més valorades han estat l’ecosistema (83%), el valor dels diners (76%), el talent (72%) i la connexió amb la indústria (64%). Amb això, Barcelona se situa en el punt de mira d’inversors, fundadors i, en definitiva, del talent mundial.

Les millors notes per Barcelona

Les millors notes per Barcelona

#LaConcaIndustrial, a 60 Km de Barcelona

La Conca d’Òdena se situa a un dels punts privilegiats de Catalunya. Només a 60 Km capital catalana, ofereix grans avantatges de connexió, cultura empresarial, clústers, talent, innovació i equipaments d’alt nivell, per ser un territori d’inversions.

Amb l’arribada de multinacionals a l’àrea metropolitana de Barcelona, el territori ha elevat el nivell de saturació, de manera que es fa imprescindible la recerca de noves localitzacions estratègiques.

La diversitat del teixit industrial de la Conca, resultat d’una tradició manufacturera juntament amb l’aparició d’innovadors i emergents sectors industrials, aporta un dinamisme i coneixement professional únics.

 

► Busques assessorament per invertir a Catalunya?  → Per què invertir aquí?

► Nosaltres som al millor lloc  → Acompanyament

► Organitzem la teva visita empresarial a Barcelona  → Contacta’ns

Search