La seva ubicació prop de les carreteres principals com l'A-2, el Vilafranca-Manresa Eix Diagonal i l'Eix Transversal, així com la col·laboració i el suport de les administracions públiques, van ser decisius quan la cooperativa Abacus va triar l’Anoia per situar el seu centre logístic.

Alvar Prados Abacus Invest Center Catalonia

Néixer a l’Anoia ha marcat el caràcter de la marca Buff®, sempre connectada a la natura i als esports outdoor, a la qualitat dels teixits i al disseny.

David Camps Buff Invest Center Catalonia

A la Conca d'Òdena amb el seu clima fresc, la seva terra humida i una ubicació a mig camí entre el mar i els Pirineus, és on s'elabora el cava amb un 90% de sortida als mercats internacionals.

Jordi Casanovas Caves Bohigas Invest Center Catalonia

7 segles treballant la pell, fa que avui siguem líders mundials amb pell de qualitat. Les grans marques del luxe mundials fa anys que confien en nosaltres.

Xavi Badia Curtidos Badia Invest Center Catalonia

Bones comunicacions, tots els serveis i potent xarxa industrial a 45 minuts de Barcelona.

David Parellada Graphic Packaging Invest Center Catalonia

La nostra especialització i el coneixement sectorial, gràcies al que podem implementar solucions de software especialitzades en adoberies i empreses de moda arreu del món,prové dels clients de l'Anoia, dels que hem aprés el que sabem dels seus sectors.

Blai Paco Intarex Invest Center Catalonia

Aquest territori m'ha donat l'oportunitat de desenvolupar la meva carrera després de competir. Tenim tots els ingredients per convertir-nos en líder mundial en el món del motor.

Jordi Viladoms KTM Invest Center Catalonia

La conca d’Òdena, un nus logístic privilegiat dins de Catalunya.

Xavier Herreros Paellador Invest Center Catalonia

Anoia té el potencial, el coneixement i el talent, que li dóna la seva història industrial, per ser el referent del sector del motor del sud d'Europa. El complex de Parcmotor és una de les eines per assolir-ho.

Jordi Mas Parcmotor Invest Center Catalonia

Les facilitats que ens van donar les administracions locals de la comarca de l'Anoia van ser un dels factors decisius per establir-nos en aquest territori.

Jaime Alfonso Riviere Rivisa Invest Center Catalonia

A Sita Murt hem crescut en aquesta comarca, un ecosistema ideal per a una empresa de moda, amb tots els petits i grans tallers que en formen part i un centre tecnològic de primer nivell.

Iago Esteve Sita Murt Invest Center Catalonia

Desenvolupem solucions de comerç electrònic, així que per a nosaltres la formació tecnològica és un aspecte clau. La ubicació central de la Conca d'Òdena ens permet buscar talent no només en les poblacions que la formen sinó també en les seves proximitats.

Marius Rosell Trilogi Invest Center Catalonia

Ultramàgic se sent còmode a l'Anoia, ja que gaudeix de l'aeròdrom Igualada - Òdena per fer proves. Està molt ben comunicat, a prop de Barcelona i amb costos raonables.

Josep Maria Llado Ultramagic Invest Center Catalonia

L’Anoia és punt, és paper, és pell i és moda. La tradició, el coneixement i el saber fer en el sector del punt i les arts gràfiques van ser factors determinants.

Valls Corp Punto Blanco Grafopack Invest Center Catalonia
Search