Conveni Invest Ticanoia

Conveni de col·laboració entre l’Oficina de Captació d’Inversions de la Conca d’Òdena i TIC Anoia

L’acord regula la col·laboració de l’Oficina de Captació d’Inversions de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena (MICOD) amb TIC Anoia, per impulsar i consolidar el sector TIC a la Conca d’Òdena.

Aquest dimarts 8 de gener, l’Oficina de Captació d’Inversions de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena (MICOD) ha signat un conveni de col·laboració amb TIC Anoia, entitat per a l’impuls de les tecnologies de la informàtica i la comunicació a l’Anoia, amb l’objectiu d’unir esforços i disponibilitats en l’impuls de la promoció econòmica del territori.

Joan Serra, delegat responsable de l’Oficina de Captació d’Inversions de la Conca d’Òdena, i Jaume Catarineu, president de TICAnoia, han formalitzat l’acord que estableix que els dos organismes treballaran conjuntament per a atraure noves empreses i noves inversions a l’Anoia. S’acorda donar suport a les empreses que volen créixer o implantar-se de nou al territori, i fomentar la col·laboració a través d’una estratègia de suport al sector tecnològic i digital, orientada a atraure noves inversions.

Treball conjunt per a l’impuls i consolidació del sector TIC a la Conca d’Òdena

Des de l’Oficina de Captació de la MICOD es reconeix i valora el treball de TIC Anoia en la seva funció d’impuls del motor econòmic de la comarca, entenent la tecnologia i la comunicació com a un dels sectors clau de la Conca d’Òdena.

Des de TIC Anoia es pretén crear un ecosistema tecnològic local a través d’un espai TIC, com a element catalitzador de talent, innovació i ocupació de la nova economia digital. L’entitat ha detectat una important manca de professionals qualificats i d’espais i infraestructures adequades, que ha provocat la migració d’empreses o de part de la seva estructura.

En aquest sentit, l’Oficina de Captació d’Inversions de la MICOD pretén facilitar la renovació i el creixement de l’activitat empresarial a través dels polígons industrials, la promoció de noves activitats i de zones d’activitat econòmica per tal de consolidar el teixit empresarial. Amb aquest conveni, l’Oficina mostra el seu compromís de suport al projecte de creació d’aquest nou espai TIC per a les empreses tecnològiques i digitals.

TIC Anoia és l’associació empresarial, sense ànim de lucre, referent en el sector TIC a la comarca de l’Anoia. Integra i acull empreses, entitats i professionals amb l’objectiu de crear un espai de reflexió i propostes, a nivell comarcal, sobre els aspectes relacionats amb la incorporació i l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació a les nostres empreses i al nostre territori.

 

Search