Can Parera 2 Invest Center Bcn
Can Parera 2 Invest Center Bcn
Doga Parts Anuncia La Seva Obertura A Castellolí
Can Parera 2 Invest Center Bcn Can Parera 1 Invest Center Bcn

L’empresa Doga Parts anuncia la seva obertura al polígon de Can Parera de Castellolí

Avui el president de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, Marc Castells, i els set alcaldes de la Conca d’Òdena, amb l’alcalde de Castellolí Joan Serra al capdavant, han fet una visita a les instal·lacions de l’empresa Doga Parts, acompanyats per Toni Garcia, director general de Doga Grup, per tal d’anunciar oficialment l’obertura de l’empresa al polígon de Can Parera de Castellolí.

L’alcalde Joan Serra ha agraït l’aposta de l’empresa per Castellolí, i ha afirmat que aquesta obertura “és un pas endavant cap a convertir el municipi en un referent del motor, la connectivitat, la mobilitat i la sostenibilitat”. En nom de Doga Grup, Toni Garcia ha definit Castellolí com “un poble friendly” i n’ha destacat la bona acollida. I finalment, el president de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena i alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha afirmat que “els alcaldes de la conca són industrialistes, la Conca d’Òdena és un lloc extraordinari que estima la indústria i valora la cultura del treball i de l’esforç” i ha assegurat que “el millor subsidi és un lloc de treball”.

Tal com es va anunciar fa un any i mig pels alcaldes de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, l’empresa catalana del sector d’automoció Doga ja ha enllestit la seva nau al sector industrial de Can Parera de Castellolí i des del mes de maig ja hi treballen una vintena de persones. Es tracta d’una de les empreses del grup, Doga Parts, la unitat responsable de la comercialització a nivell mundial de recanvis d’automoció.

La seu central de Doga és a Abrera, i fins ara la divisió Doga Parts treballava des d’Esparreguera, però l’empresa va decidir traslladar-se al conjunt de 8 parcel·les amb una superfície de gairebé 10.000m2 a Can Parera per poder desenvolupar la seva activitat en unes instal·lacions més modernes i més àmplies. Es tracta d’una nau logística de 5.200m2 de sostre, que ha suposat una inversió superior als 3 milions d’euros.

 

La Conca d’Òdena, territori especialitzat en la tecnologia de lautomoció

L’obertura de l’activitat de Doga Parts a Castellolí és fruit de la feina feta des de l’Oficina de Captació d’Inversions de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, juntament amb l’aposta del promotor Engind i Incasòl, i ajudarà a reforçar Castellolí i la Conca d’Òdena com a territori especialitzat en tecnologia de l’automoció, al costat del Campus Motor i el circuit Parcmotor que ja compta amb grans inversions privades de les empreses Gestió Parcmotor SL (amb el màxim accionista Octagon SA) i Cellnex Telecom. La propera empresa que obrirà les seves portes a Can Parera és Frime Barcelona, del sector alimentari.

Doga Grup és una empresa catalana nascuda l’any 1958 que actualment té fàbriques a Xina, Índia, Itàlia i Tànger, i seus no productives als Estats Units, Mèxic i Brasil. Ha facturat més de 150 milions d’euros al 2019 i disposa d’una plantilla de 1.050 treballadors. Dissenya, fabrica i exporta arreu del món components d’automoció, d’entre els quals destaca un producte estrella que els ha donat el lideratge mundial, l’eixugaparabrises.

Search