Jornada Mobilitat Campus Motor Anois

El Campus Motor Anoia acollirà la 14a Jornada Catalana de la Mobilitat

Els dies 6 i 7 de juny, l’Associació de Municipi per a la Mobilitat del Transport Urbà (AMTU), organitza la 14a edició de la Jornada Catalana de la Mobilitat 2018 (Catalan Mobility Conference), a les instal·lacions del Campus Motor Anoia (Castellolí). Aquest any se centrarà en el transport públic amb vehicles autònoms.

La jornada s’organitza cada any a una ciutat diferent, amb la condició de formar part d’AMTU, i es dirigeix a tècnics, regidors i operadors de mobilitat. L’objectiu de l’esdeveniment és millorar la qualitat en mobilitat, els serveis de transports i contribuir en eficiència i sostenibilitat.

La Catalan Mobility Conference rep la col·laboració d’experts nacionals i internacionals, i es presenta com a l’oportunitat per conèixer les novetats tecnològiques i innovacions en el camp de la mobilitat a nivell internacional.

L’entitat promotora, l’AMTU, és una associació de municipis que té com a objectiu donar suport tècnic, jurídic i administratiu als associats en matèria de mobilitat, infraestructures i transport públic. La seva activitat es centra en l’edició de publicacions sobre mobilitat, transport públic i infraestructures; la millora de les infraestructures de transport púbic així com el finançament dels transports urbans, i la gestió de les ajudes que reben els municipis adherits per millorar el transport urbà, entre d’altres.

Search