01 Geoportal

El Geoportal, el nou sistema d’informació dels polígons industrials de la Conca d’Òdena

El passat mes de juliol, la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena va presentar el seu Geoportal com a nou sistema d’informació dels polígons industrials. El Geoportal, desenvolupat per la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC), contribueix al foment de la promoció i dinamització dels polígons industrials de la Conca d’Òdena.

El Geoportal serveix per a mostrar la informació relativa a l’activitat econòmica, comercial, industrial i de serveis, d’un polígon d’activitat econòmica amb els emplaçaments  geoposicionats. Permet utilitzar la informació com a eina d’anàlisis a través de la incorporació i visualització de diferents capes d’informació, en aquest cas, relatives als polígons d’activitat econòmica a la zona.

Per tal d’atraure i localitzar activitat als PAE (Polígons d’Activitat Econòmica), a través de l’impuls de la col·laboració d’operadors i empreses privades, el nou sistema pretén millorar i actualitzar el coneixement dels polígons industrials.

Per a posicionar territorialment l’activitat econòmica d’aquests polígons, és essencial la col·laboració, cooperació i intercanvi d’informació entre el teixit empresarial existent i els operadors immobiliaris, i la recollida i sistematització de la informació respecte de l’oferta de sòl i sostre industrial disponible.

La nova aplicació complementa el Geoportal dels Polígons dels Plans, desenvolupat prèviament per la UPIC, que cobreix els municipis de Vilanova del Camí, Òdena i La Pobla de Claramunt, de la Comarca de l’Anoia.

Search