Four Motors For Europe Invest Center Catalonia

Formem part de la missió dels Quatre Motors per Europa, als Països Baixos

Del 18 al 20 de febrer, l’Oficina de Captació d’Inversions Empresarials de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) participem a la missió dels Four Motors for Europe als Països Baixos. En aquesta ocasió, Baden-Württemberg, com a actual presidència dels Four Motors, ha proposat aquesta missió conjunta sobre mobilitat i lifescience & health.

El país on té seu la trobada és un dels motors d’innovació en els sectors de la biotecnologia, la logística i la mobilitat electrònica. Recentment gràcies a la implicació de diferents agents econòmics del territori, han desenvolupat un ecosistema clau en mobilitat verda i intel·ligent, així com medtech.

 

Four Motors for Europe

Els Quatre Motors per Europa és una associació de cooperació interregional entre Catalunya, Baden-Württemberg (BW), la Llombardia (Itàlia) i Alvèrnia-Roine-Alps (AURA) amb l’objectiu d’enfortir i incrementar les potencialitats econòmiques, científiques, socials i culturals d’aquests territoris, que són capdavanters a escala europea en aquests àmbits.

L’objectiu de la coalició és reforçar la competitivitat i cooperació en sectors clau per als respectius territoris com són l’economia, les tecnologies de la informació i la comunicació, la recerca i innovació i el medi ambient; intercanviar bones pràctiques en aquests sectors; elaborar posicionaments polítics comuns per presentar davant de les institucions europees; organitzar esdeveniments conjunts per compartir bones pràctiques i posicionar-se conjuntament sobre un tema específic, i promocionar la internacionalització dels territoris i les seves empreses.

Search