Invest Expo Real Munich

Hem participat a l’Expo Real Munich, per presentar els avantatges de la Conca d’Òdena a inversors mundials

Del 8 al 10 d’octubre, Munich ha acollit la fira internacional més important B2B d’Europa, especialitzada en immobles i inversions: l’Expo Real Munich. Des de l’Oficina de Captació d’Inversions de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, hi hem estat presents per tal d’oferir els avantatges del nostre territori a inversors mundials.

La fira és l’esdeveniment europeu que concentra un major nombre d’inversors, i ha estat l’oportunitat per reunir-nos amb responsables i promotors de projectes d’inversió, que poden trobar al nostre territori grans avantatges per ubicar les seves seus.

Amb més de 2.000 expositors i més de 40.000 visitants de 75 països diferents l’any 2017, a l’Expo Real Munich s’hi concentren els principals promotors de negocis, finançaments nacionals i transnacionals i inversions del sector immobiliari.

El millor lloc per invertir

La Conca d’Òdena està ubicada en un punt estratègic de l’eix mediterrani català, on els sectors més antics conviuen amb els més innovadors i emergents, fent front a reptes com la Indústria 4.0 i la transformació digital. A 60 km de Barcelona, el territori se situa a un dels punts privilegiats de Catalunya.

Amb clústers innovadors, centres de formació de primer nivell i infraestructures qualificades, sectors com el cuir, el tèxtil, el paper i l’automoció connecten a la perfecció amb les TIC, el disseny, els productes intel·ligents, la gestió de residus, la biotecnologia, la salut i el sector de l’energia.

Descobreix els 7 motius per invertir a la Conca d’Òdena.

Search