Campus Salut Igualada

Igualada tindrà un nou campus de la salut amb el repte d’assolir 2000 estudiants a mig termini

Amb l’objectiu d’esdevenir ciutat universitària, Igualada crearà un nou campus de la salut fruit de l’aliança amb la Universitat de Lleida (UdL). La capital de l’Anoia ampliarà la seva oferta universitària sumant-se a l’actual Campus Universitari, amb estudis adscrits a la UPC.

Aquest nou Campus reagruparà en dues fases els estudis universitaris que actualment s’imparteixen a la ciutat d’Igualada a les estructures de la UdL, ampliant les instal·lacions i sumant nous títols oficials i de formació contínua.

El passat 1 de setembre es va presentar el Pla estratègic Campus d’Igualada, amb la presència del President de la Generalitat, Carles Puigdemont, així com el rector de la UdL, Roberto Fernández, l´alcalde d´Igualada, Marc Castells, i el Secretari d´Universitats i Recerca, Arcadi Navarro, a banda de diverses autoritats locals i representants del teixit empresarial i educatiu de l´Anoia.

Les línies estratègiques pretenen oferir estudis vinculats al teixit industrial i empresarial de la zona (tèxtil, cuir, indústria del paper i edició, i empreses TIC), i interconnectar cicles formatius amb estudis universitaris, sobretot en enginyeries i salut. La nova formació pretén vincular pràctiques a empreses del territori per tal d’impulsar l’ocupació.

Aquesta important novetat contribuirà a reforçar el sistema universitari català contribuint així a que continuï sent un dels pilars fonamentals pel futur de Catalunya, que ja és capdavantera a nivell europeu.

Des de l’Oficina de Captació d’Inversions de la Mancomunitat celebrem iniciatives com aquesta per a fer més competitiu el nostre territori  #invertiMicod

Search