Poligon Les Comes Igualada

Inicia el Projecte de Modernització i Millora Integral d’Infraestructures del Polígon Industrial de les Comes

Igualada inicia les obres de la primera fase del projecte de modernització i millora integral d’infraestructures del Polígon Industrial de les Comes, que afectaran principalment als carrers d’Alemanya i Gran Bretanya, entre l’avinguda dels Països Catalans i el carrer de França.

En el marc de l’ Assemblea General Anual, l’Associació d’Empreses del Polígon Industrial Les Comes d’Igualada (AEPIC) va presentar aquest projecte a les empreses. El president, Joan Mateu, va explicar la iniciativa i va informar que la reforma preveu realitzar-se en diferents fases, que suposaran un cost total de 2.200.000 euros, amb una aportació d’1,7 milions per part de la Diputació de Barcelona.

 

Impuls industrial al territori

L’inici del projecte suposa una millora de l’accessibilitat, un impuls pel desenvolupament del polígon i una modernització del conjunt de la zona per tal de fer el territori més competitiu.

El Polígon Industrial de les Comes actualment acull 350 empreses i hi treballen quasi 4.000 persones. Es tracta d’una zona d’activitat econòmica diversificada en què els principals sectors són el de la construcció, el comerç a l’engròs i el tèxtil, però també hi conviuen altres àmbits tan diversos com els serveis empresarials, les activitats del primer sector, les arts gràfiques, alimentació i begudes, fusta i suro, cuir i calçat, o el paper.

Search