Visita Jordi Puignero Parcmotor Castelloli

Jordi Puigneró, Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, visita el Parcmotor de Castellolí

Dimecres 13 de febrer, el Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública Jordi Puigneró ha visitat Castellolí acompanyat pel secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital David Ferra. L’alcalde i delegat polític de l’Oficina de Captació d’Inversions de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, Joan Serra, l’han rebut al circuit Parcmotor de Castellolí.

Durant la visita s’ha presentat el projecte tecnològic i la inversió que l’empresa Cellnex Telecom està implementant a l’equipament. Els responsables del circuit han mostrar al Conseller Puigneró el centre de control, així com les diverses torres de comunicacions que convertiran el circuit Parcmotor en un referent de connectivitat del motor.

Acabada la visita al Parcmotor, el Conseller s’ha visitat l’Ajuntament de Castellolí on, després de signar el llibre d’honor, ha tingut lloc una reunió de treball al voltant del projecte Anoia Connected Car, un ambiciós projecte per convertir el territori en l’ecosistema per a vehicles connectats i autònoms.

La visita del Conseller Puigneró a Castellolí arriba poques setmanes després de dues grans notícies pel municipi: la instal·lació de l’empresa de congelats FRIME i l’arribada de l’empresa catalana d’automoció Doga al sector industrial de Can Parera.

Search