Alcaldes Invest Center Catalonia Conca Odena

La Conca d’Òdena i Territori reprenen els treballs del Pla Director Urbanístic d’Activitat Econòmica

Aquest dilluns, els alcaldes de la Conca d’Òdena van reunir-se telemàticament amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, per tal abordar el procés participatiu del Pla Director Urbanístic d’Activitat Econòmica de la Conca.

El procés s’havia d’haver presentat el passat mes de març en un acte públic al Museu de la Pell d’Igualada, però va haver de ser anul·lat arran del confinament per la pandèmia del Covid-19. Els alcaldes i alcaldesses van comunicar que la situació ha obligat a adaptar la metodologia, i el procés participatiu es farà per via telemàtica. Alcaldes i Generalitat han coincidit en la necessitat d’adoptar processos de simplificació administrativa.

Durant la reunió, el conseller Damià Calvet va destacar que, amb motiu de la situació d’emergència, el Govern ha suspès l’execució de tota l’obra pública, però no n’ha aturat la gestió dels projectes. D’aquesta manera, es manté el calendari previst per a l’enllaç d’Igualada amb la Ronda Sud, que podria comptar amb el projecte executiu finalitzat a final d’estiu, i també es manté l’estudi del nou enllaç des de Vilanova del Camí.

Els alcaldes i alcaldesses també han consensuat amb el Departament de Territori de Generalitat de Catalunya, la importància de reprendre l’opció d’allargar l’actual recorregut de la Ronda Sud perquè tingui continuïtat des de Santa Margarida de Montbui fins a Jorba, tal com apareixia en el plantejament inicial.

Search