L’empresa D’automoció Doga Parts S’instal·la A Castellolí

L’empresa d’automoció Doga Parts s’instal·la a Castellolí

L’empresa, exportadora de recanvis d’automoció a distribuïdors de tot el món, pertany a Doga Grup i oferirà llocs de treball al territori.

Dimecres 9 de gener va tenir lloc la signatura oficial per a la instal·lació de l’empresa d’automoció Doga Parts, al sector industrial de Can Parera de Castellolí. A l’acte hi van assistir la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, l’alcalde de Castellolí, Joan Serra, el president de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD), Marc Castells, i el director general de Doga Grup, Toni Garcia, acompanyats dels alcaldes de la Conca d’Òdena.

Doga Parts, que forma part del grup d’empreses Doga Grup, és la responsable del grup per a la comercialització a nivell mundial de recanvis d’automoció. Joan Serra, Alcalde de Castellolí i delegat responsable de la Oficina de Captació d’Inversions de la MICOD, va destacar que “amb aquesta nova inversió, complementem la riquesa del sector del motor al nostre territori”. El sector on s’ubicarà, adquirit a través de l’empresa especialitzada en desenvolupament de projectes industrials i serveis d’enginyeria Grup Engind, és un total de 8 parcel·les amb una superfície de 9.825 m2.

Ocupació i creixement del sector automobilístic al territori

Actualment la divisió de Doga Grup treballa des d’Esparreguera i pretén traslladar-se a finals d’aquest mateix any 2019 a Castellolí, ampliant la plantilla dels actuals 17 treballadors fins a prop d’una trentena per així poder desenvolupar la seva activitat en unes instal·lacions més modernes i més àmplies, amb l’objectiu de poder racionalitzar la seva activitat.

El director general de l’empresa, Toni Garcia, va assenyalar que “l’Anoia és A2, és comunicació i connexió”. El director va destacar que la proximitat i la importància del sector del motor a la Conca d’Òdena van ser clau a l’hora d’escollir el territori per instal·lar-hi Doga Parts.

El passat mes de desembre ja es va anunciar la instal·lació de l’empresa alimentària Frime Barcelona a Can Parera, i al mateix temps l’Incasòl va avançar que Grup Engind havia adquirit uns terrenys per destinar-los a una empresa d’automoció.

Doga Grup, empresa catalana internacional d’automoció

Doga Grup és una empresa catalana nascuda l’any 1958 que actualment té fàbriques a Xina, Índia, Itàlia i Polònia, i seus no productives als Estats Units, Mèxic i Brasil. Ha facturat més de 150 milions d’euros al 2018 i disposa d’una plantilla de 1.050 treballadors. Dissenya, fabrica i exporta arreu del món components d’automoció, d’entre els quals destaca un producte estrella que els ha donat el lideratge mundial, l’eixugaparabrises.

Search