Invest Center Catalonia Can Parera

Les empreses FRIME Barcelona i ENGIND s’instal·laran al sector Can Parera de Castellolí

Aquest divendres 14 de desembre ha tingut lloc la presentació oficial de dues noves inversions al sector industrial de Can Parera (Castellolí), per una banda la instal·lació de l’empresa agroalimentària FRIME Barcelona, i per l’altra ENGIND. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Castellolí, Joan Serra; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacon; el president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells; i el director de l’INCASÒL, Albert Civit.

Gràcies al treball i cooperació de Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Castellolí i l’Oficina de captació d’inversions de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena, s’ha pogut fer efectiva la instal·lació de l’empresa FRIME Barcelona, que invertirà més de 20 milions d’euros en les seves noves instal·lacions, de 9 parcel·les de més de 41.000m2. Pel que fa a ENGIND, l’empresa ha comprat 8 parcel·les del territori, d’una superfície total de 9.825,31 m2.

Les empreses FRIME Barcelona i ENGIND s’instal·laran al sector Can Parera de Castellolí

Frime Holding Company SL donarà feina a més de 250 persones

El director de l’Institut Català del Sòl, Albert Civit, i el gerent de l’empresa Frime Holding Company SL, Salvador Ramon, han signat aquest divendres el contracte d’arres de nou parcel·les del sector Can Parera, amb un preu de venda de més de 3 milions d’euros.

L’empresa, primera companyia catalana en exportació de peix, hi construirà la planta de producció amb més capacitat de Catalunya, on es donarà feina a més de 250 persones. Actualment, FRIME compta amb 200 treballadors repartits entre les diverses empreses del grup: Coses de Casa Nostra, FRIME, FRIME3 i Espai Tonyina.

La companyia, que té la seva seu a Arenys de Munt, exporta a més de 40 països de tot el món amb volums de negoci de 120 milions d’euros el 2018. El creixement anual de FRIME en els darrers deu anys ha estat sempre per sobre el 10% anual.

ENGIND SL exhaureix gairebé els terrenys disponibles de Can Parera

INCASÒL també ha signat amb ENGIND SL el contracte d’arres de vuit parcel·les més ubicades en aquest sector industrial de Castellolí, per un preu de venda de 540.392,05 euros.

ENGIND, SL, és un grup de gestió integral de serveis d’enginyeria, promoció de sòl i construccions industrials, que té seu a Vilafranca del Penedès. La seva activitat es va iniciar fa més de 35 anys i actualment està integrada per un equip propi de 15 professionals, entre ells enginyers industrials, enginyers tècnics, arquitectes tècnics, delineants projectistes i personal de gestió i administració. Desenvolupen els seus projectes amb metodologia BIM (Building Information Modeling), acostant el projecte al promotor-client, per mitjà d’un model digital en 3D.

Can Parera, localització estratègica a la Conca d’Òdena

Amb aquestes noves inversions, Can Parera es converteix en un important motor econòmic per a Castellolí i la Conca d’Òdena. El sector industrial incorpora nous sectors com l’agroalimentari, un sector altament consolidat que genera un alt nombre de llocs de treball.

La ubicació de Can Parera, al costat del Parc Motor de Castellolí, està ajudant a potenciar l’activitat econòmica i el teixit industrial de la zona. Actualment, l’INCASÒL té encara disponible una parcel·la de 3.000 m2 destinada a indústria entre mitgeres.

Search