Congres Its Invest Center Catalonia

L’Oficina de Captació de la MICOD assisteix al congrés internacional ITS World Congress

Del 17 al 21 de setembre, Copenhagen acull el congrés anual i internacional ITS World Congress i l’Oficina de Captació d’Inversions de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) hi serà present. L’esdeveniment, que cada any s’alterna entre Amèrica, Àsia i Europa, és una de les cites internacionals més importants sobre sistemes intel·ligents de transport (ITS).

Amb l’objectiu de posar en comú grups d’interès per tal de contactar, debatre i exposar les necessitats i situació dels negocis relacionats amb la tecnologia ITS, el congrés oferirà sessions i presentacions dels últims desenvolupaments ITS, i demostracions i exhibicions d’aquesta tecnologia.

ITS, l’última tecnologia per a sistemes intel·ligents de transport

La tecnologia ITS pretén oferir solucions tecnològiques per a millorar les telecomunicacions i posar en contacte la informàtica per així potenciar la seguretat i l’operació del transport terrestre.

Es tracta d’un sector revolucionari en el camp del transport, que presenta solucions telemàtiques que permeten que els usuaris estiguin més informats i puguin utilitzar d’una forma més intel·ligent la xarxa de transport, i més segura.

Una oportunitat per al nostre territori

L’ITS World Congress és una oportunitat excepcional per a donar a conèixer la tecnologia i potenciar el contacte de possibles partners que puguin desenvolupar el negoci.

Des de l’Oficina de Captació d’Inversions de la MICOD, es pretén posar en contacte el sector amb la Conca d’ Òdena, oferint els nostres actius (com el ParcMotor, el CampusMotor i els Poligons industrials) per establir sinèrgies i  col·laboracions i així desenvolupar el vehicle autònom i connectat, creant oportunitats al territori.

Search