Invest Spaper Saragossa

L’Oficina de Captació d’Inversions de la MICOD participa a la fira Spaper de Saragossa

Del 5 al 7 de febrer de 2019 se celebra la primera edició del Saló Internacional de la maquinària i equips per la cel·lulosa, paper i cartró, a Saragossa. Des de l’Oficina de Captació d’Inversions de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) representem el sector del paper del nostre territori. El saló coincideix amb la celebració de la 24a edició de SMAGUA, el Saló Internacional de l’Aigua i el Rec.

L’objectiu de la fira és reunir professionals de l’àmbit per a aportar idees i solucions que beneficiïn el sector del paper, la pasta i el cartró a nivell internacional. A part de la visita a les àrees d’exposició, també està previst participar a les jornades i debats que qüestionaran els aspectes més rellevants del sector i del seu futur, marcat per la tecnologia, la innovació i el desenvolupament sectorial.

Expansió del sector del paper a la Conca d’Òdena

Amb el saló Spaper de Saragossa, la fira Maqpaper d’Igualada deixa de ser l’única dedicada a la indústria del paper i mostra professional de  les darreres novetats tecnològiques, a l’Estat Espanyol.

Els últims anys, el sector del paper s’ha convertit en una de les indústries més rellevants del nostre territori, i per continuar sent-ho i liderar el mercat, cal que faci front a aspectes com el repte de la indústria 4.0.

Participant a la fira Spaper, l’Oficina de Captació d’Inversions de la MICOD té com a objectiu buscar sinèrgies entre el sector, donar a conèixer les possibilitats del nostre territori, i cercar oportunitats per la Conca d’Òdena.

Search