Smart City Catalonia Invest 19

L’Oficina de Captació d’Inversions de la MICOD participa al congrés mundial Smart City

Sota l’eslògan “Cities made of Dreams”, Barcelona acull la 9a edició del Smart City Expo World Congress, un dels principals esdeveniments internacionals sobre ciutats intel·ligents, del 19 al 21 de novembre. Un any més, des de l’Oficina de Captació d’Inversions de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD), tornem a situar el nostre territori al voltant de més de 400 experts mundials en mobilitat, economia, govern, transformació digital i innovació social.

Concretament, des de l’Oficina de Captació de la MICOD, hem format part del 6è Smart City Brokerage Event, un esdeveniment organitzat per ACCIÓ que té com a objectiu connectar amb líders de la industria, i potenciar el networking a través d’empreses, entitats i administracions.

Com a participants de l’esdeveniment, s’ha pogut presentar les diferents actuacions i oportunitats que s’ofereixen des de la Conca d’Òdena, així com també establir reunions B2B, preparades i dirigides, per debatre sobre la creació de projectes i col·laboracions.

 

La Conca d’Òdena, territori compromès amb la innovació i la transformació digital

Des de l’Oficina de captació d’Inversions de la MICOD  al llarg d’aquests dies s’estan celebrant diferents reunions, tant per presentar els avantatges del nostre territori com per a rebre ofertes en diferents àmbits, com ara la mobilitat sostenible o les diferents plataformes per a la gestió de l’administració pública.

Tenint en compte el present i del futur proper, donem presència al nostre territori entre els principals agents vinculats a l’Smart City.  En aquest aspecte, des de la Conca d’Òdena es treballa pera l’impuls de les smart factories, fent una aposta en ferm per la indústria 4.0. Davant el repte de la digitalització i la coordinació cooperativa que exigeix l’actualitat, des de la MICOD es treballa per a promoure aquest nou paradigma a les empreses del territori, que no només han de tenir-ho en compte en els seus mecanismes de producció, sinó també en la formació dels treballadors.

Search