Alcanar Express Montbui Conca Odena

Logística Alcanar Express serà la primera empresa del polígon de Montbui

Dimarts 14 de maig va tenir lloc la presentació de la primera empresa que s’instal·larà al polígon industrial “Plans de La Tossa” de Santa Margarida de Montbui, l’empresa de logística Alancar Express, franquiciat de Palibex. La presentació es va fer amb els representants de l’empresa Andrés Santiago (Director General) i Paco Neira (representant de l’empresa Alancar-Express-Palibex).

L’empresa té previst construir la seva nau logística en una parcel·la de 2.750 metres quadrats del polígon “Plans de La Tossa”, uns terrenys adquirits per Alancar Express-Palibex a l’INCASÒL. La nau industrial tindrà més de 1.000 metres quadrats, vuit molls de càrrega per a transport i altres espais d’emmagatzematge. Prop de 500.000 euros d’inversió necessaris per continuar el creixement de l’empresa, que podria doblar el seu nombre de treballadors amb la nova nau a Montbui.

Inici de l’activitat a mitjans de 2020

Alancar Express forma part de la xarxa de logística Palibex, i centra la seva activitat en el transport de mercaderies paletitzades. L’empresa, que compta amb 15 anys d’història, fins ara s’ubicava a una nau del polígon Les Comes d’Igualada i ha anat creixent i augmentant serveis i vendes durant els darrers anys. La construcció de la nau al polígon montbuienc neix de la voluntat de continuar augmentant quota de mercat dins el sector del transport paletitzat.

El Director General d’Alancar Express-Palibex Andrés Santiago va anunciar que “en aproximadament un any esperem estar operant des de la nau de Montbui”. Paco Neira, representant de l’empresa va remarcar la idoneïtat de la ubicació del polígon montbuienc, qualificant-lo “d’excel·lent per a la indústria logística. Tenim estudis fets que ens demostren que la ubicació és perfecta, especialment si tenim en compte la ràpida connexió amb l’Autovia i amb l’Eix Diagonal.”

Terreny competitiu i ben comunicat

El polígon industrial “Plans de la Tossa” està situat als dos costats de la carretera C-37, que uneix Igualada amb Valls, a mig camí entre el Nucli Antic de Montbui i el barri de Sant Maure, amb connexió directa amb la Ronda Sud i accés directe i ràpid als principals eixos de comunicació que travessen l’Anoia, com l’autovia A-2 i la C-15.

El preu del sòl del polígon montbuienc és dels més competitius de la Conca d’Òdena. A més, forma part de l’associació “Polígons dels Plans”, que treballa en la dinamització dels diferents sectors industrials del territori.

Search