PresentacioADE CampusIgualada

Nou grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) al Campus Universitari Igualada-UdL

El Campus Universitari Igualada-UdL amplia els seus estudis amb un grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), que s’impartirà en bona part en anglès. La presentació ha comptat amb la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, el vicerector de docència de la Universitat de Lleida, Francisco García, el degà de la Facultat de Dret, Economia i Turisme (FDET), Eduard Cristóbal, i el delegat entrant del rector al Campus Universitari Igualada-UdL, Ferran Badia.

El grau en ADE es preveu que s’ofereixi al curs 2020-2021, i comptarà amb un total de 40 places. Amb aquest nou grau, el Campus Universitari Igualada-UdL s’incorpora al centre la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida, i se suma a l’oferta que ja ofereixen a Igualada l’Escola Politècnica Superior de la UdL i la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia.

Més coneixement per un territori de talent

 La consellera igualadina Àngels Chacón va presentar els nou grau d’ADE posant èmfasi en “l’aposta de les ciutats per la generació de coneixement, atraure i retenir el talent i donar sortida a les demandes del teixit empresarial de la comarca”.

Per l’Alcalde Marc Castells, l’objectiu d’ampliar l’oferta d’estudis al municipi serveix per “dotar els i les joves de les millors eines per a obrir-se pas en el mercat laboral actual i, al mateix temps, posar a l’abast de les empreses del territori nous professionals, perfectament preparats, que els podran aportar en un futur proper els millors coneixements i les ajudaran a ser més competitives”.

Amb el nou grau en Administració i Direcció d’Empreses, el campus igualadí esdevé centre universitari de referència a la Catalunya central i es confirma la voluntat de l’UdL per convertir Igualada en capital universitària.

Search