Brokerage Event Invest Center Bcn

Participem al Brokerage Event del Mobile World Congress

Del 26 al 28 de febrer, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de Generalitat de Catalunya (ACCIÓ) organitza el Brokerage Event al Mobile World Congress, una oportunitat per a trobar socis de cooperació internacionals, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d’R+D, aprofitant l’esdeveniment de referència del sector TIC a Barcelona.

Brokerage Event Mobile World Congress

 

Des de l’Oficina de Captació d’Inversions de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) participem a les reunions B2B. L’objectiu de les nostres intervencions és promocionar la Conca d’Òdena com a futur ecosistema en el camp de proves del vehicle connectat, així com també les instal·lacions com el Campus Motor Anoia i el Parcmotor Castellolí, que ja disposen de 5G i que són ideals per al vehicle autònom i connectat.Brokerage Event Mobile World Congress

Al Brokerage hi participem al costat de grans corporacions que estan cercant noves tecnologies i solucions pels seus reptes TIC, en els quals la Conca d’Òdena hi pot contribuir. La dinàmica de les reunions és de 20 minuts, adaptats als objectius de cada sessió.

Search