Goingdigital Mobilitat Invest

Participem al GoingDigital sobre el vehicle connectat i les noves oportunitats per a la mobilitat

L’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de Generalitat de Catalunya (ACCIÓ), en motiu del Mobile World Capital Barcelona, organitza la jornada GoingDigital sobre el vehicle connectat i les noves oportunitats per a la mobilitat. Des de l’Oficina de Captació d’Inversions de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena hi som presents, per tal de traslladar la visió estratègica al nostre territori i donar resposta a les necessitats de l’era digital.

L’objectiu de l’acte és adquirir coneixements, des d’una versió transversal, sobre el vehicle connectat i la mobilitat del futur, a través dels nous models de negoci centrats en la personalització i optimització de recursos.

Som territori compromès en la revolució del vehicle connectat

Tal com vam comentar en la publicació sobre el Vehicle connectat, l’automoció té un important repte: el ja present i futur de la connectivitat i la digitalització del sector en els propers 10 anys, i un dels seus desenvolupaments més revolucionaris: el cotxe autònom.

Amb instal·lacions com el Parcmotor Castellolí o el Campus Motor Anoia, la Conca d’Òdena esdevé l’escenari ideal per tal que les empreses d’automoció facin proves de vehicles connectats, treballin l’R+D, lloguin instal·lacions per al seu desenvolupament, entre d’altres.

El territori s’està preparant per ser l’ecosistema perfecte per al desenvolupament i perfeccionament del vehicle autònom i connectat, tenint en compte els aspectes bàsics per fer-ho possible, com són la connectivitat, el 5G i l’internet de les coses.

Search