Poligon Les Comes Igualada

El Pla de modernització del Polígon Industrial Les Comes d’Igualada rep llum verda

El projecte de modernització del Polígon de Les Comes d’Igualada, per dotar-lo de més competitivitat, rep llum verda després de la confirmació de l’ajut de la Diputació de Barcelona (1,7 milions d’euros provinents del Pla de Modernització de Polígons) i de l’Ajuntament d’Igualada (250.000 euros). El projecte ha estat un dels més ben valorats conjuntament amb els de Mataró, Sabadell, Rubí i Berga.

Un projecte molt esperat

Aquest import correspon a la primera fase (d’un total de 7,2 milions) que s’iniciarà aquest mateix any i finalitzarà el 2020, on la prioritat recau en la millora de l’enllumenat per un de més eficient energèticament, la senyalització de tot el polígon i la millor mobilitat de dos carrers amb gran volum d’indústria (i per tant de pas per vehicles de gran tonatge) com són el carrer Alemanya i el Gran Bretanya.

Dins de les accions d’aquesta primera fase trobem la millora de la pavimentació, la reordenació de les voreres, la creació i millora de les zones d’aparcament (per vehicles pesats i automòbils), la regulació de l’arbrat i zones verdes, la continuïtat del carril bici o la millora de senyalització vertical i horitzontal. També s’inclouen accions de promoció del propi polígon com la configuració de la seva marca, creació de panells informatius i directoris d’empreses, i la creació d’una web pròpia.

Actualment el Polígon Industrial de Les Comes d’Igualada, construït ara fa 40 anys, conté unes 350 empreses que donen feina a més de 4000 treballadors d’Igualada i rodalies i té ocupades el 88% de les hectàrees que el formen (110ha de sòl).

Polígon les Comes d'IGUALADA geoportal

Imatge del Geoportal de la nostra web

Search