Expo Real Invest Centre Barcelona 2019

Presentem els avantatges de la Conca d’Òdena a inversors mundials, a l’Expo Real Munich

Del 7 al 9 d’octubre, Munich acull l’Expo Real Munich, la fira internacional més important B2B d’Europa, especialitzada en immobles i inversions. Des de l’Oficina de Captació d’Inversions de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, hi participem presentant els avantatges del nostre territori a inversors mundials.

L’Expo Real Munich és la fira europea que concentra un gran nombre d’inversors, i és una oportunitat per reunir-nos amb responsables i promotors de projectes d’inversió, que poden estar interessats en el nostre territori.

Un any més, l’esdeveniment agrupa els principals promotors de negocis, finançaments nacionals i transnacionals i inversions del sector immobiliari.

La Conca industrial, territori on invertir

La Conca d’Òdena està ubicada en un punt estratègic de l’eix mediterrani català, a 60 km de Barcelona. Hi conviuen els sectors més antics i els més innovadors i emergents, fent front a reptes com la Indústria 4.0 i la transformació digital.

El territori compta amb clústers innovadors, centres de formació de primer nivell i infraestructures qualificades, sectors com el cuir, el tèxtil, el paper i l’automoció connecten a la perfecció amb les TIC, el disseny, els productes intel·ligents, la gestió de residus, la biotecnologia, la salut i el sector de l’energia.

Descobreix els 7 motius per invertir a la Conca d’Òdena.

Search