Mipim Invest Center Catalonia

Promocionem la Conca d’Òdena al MIPIM, la fira internacional d’inversió immobiliària

Aquest dimarts 12 i fins divendres 15 de març, l’Oficina de Captació d’Inversions Empresarials de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) participem a la fira internacional d’inversió immobiliària MIPIM, a Cannes.

La participació es fa a través de l’estand Barcelona Catalonia de la Generalitat de Catalunya, que sota l’eslògan Barcelona Catalonia keeps on rocking!, ofereix als inversors internacionals una visió global dels principals projectes que s’estan desenvolupant a Barcelona i Catalunya.

En l’estand Barcelona Catalonia, l’Oficina de Captació d’Inversions Empresarials comparteix espai amb l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i també el Consorci de la Zona Franca. De manera que, tots treballem conjuntament per a sumar esforços i posicionar el nostre territori al món.

Promocionem la Conca d’Òdena al MIPIM, la fira internacional d’inversió immobiliària

Impuls a projectes estratègics de la Conca d’Òdena

Amb la presència de l’Oficina de Captació d’Inversions Empresarials de la MICOD a la fira MIPIM, es pretén promocionar el territori com un lloc ideal per a invertir-hi. Un dels punts claus a promocionar és el sector industrial de Can Morera, polígon destinat a activitats industrials i logístiques, al nord del terme municipal d’Òdena.

Des de l’entitat expliquem als inversors internacionals els avantatges del sector industrial de Can Morera, una de les àrees industrials del Pla Director d’Activitat Econòmica de la Conca d’Òdena, actualment en vies de tramitació.

Search