Sopar Empresarial Uea Micod – Copia

Quasi 500 empresaris participen al 18è Sopar Empresarial de la UEA

L’Oficina de Captació d’Inversions Empresarials de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) va participar i col·laborar en la 18a edició del Sopar Empresarial de la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA), celebrat el passat dijous 12 de juliol 2018, i que va reunir prop de 500 empresaris.

La celebració tenia com a fil conductor l’eslògan “Posa en marxa el canvi”, per tal de posar en relleu la necessitat de les empreses d’adaptar-se a la revolució digital i implementar canvis tecnològics i de model.

Durant la cerimònia es va posar en èmfasi l’alta representativitat institucional que en aquest moment té la comarca de l’Anoia, com a oportunitat per a impulsar les demandes del territori a través de la cooperació. També es va reflexionar sobre un dels temes que des de l’Oficina de Captació d’Inversions de la Mancomunitat de Catalunya es treballa per consolidar al territori: la Indústria 4.0. En aquest sentit, Marc Vidal, consultor de transformació digital, va exposar els canvis imminents al sector empresarial arran de la transformació digital, i com aquest cal que reaccioni.

Des de l’Oficina de Captació d’Inversions Empresarials de la MICOD col·laborem amb la UEA per impulsar conjuntament l’activitat econòmica i empresarial del territori, i facilitar un entorn favorable i competitiu.

Search