Conca Odena Invest Center Catalonia

Un bon lloc on invertir

La Conca d’Òdena és un dels centres econòmics històricament més dinàmics de Catalunya.   La Conca d’Òdena, ara, és el lloc per a una inversió segura.
La diversitat del seu teixit industrial, resultat d’una tradició manufacturera que va propiciar l’emergència d’una multiplicitat de petites empreses auxiliars, li dona un dinamisme i un nivell de coneixement professional únics.
Després de la sacsejada econòmica provocada pel darrer decenni de crisi, l‘Anoia, amb Igualada al front, és ara un enclau d’oportunitat.
✈ Amb les comunicacions actualitzades i privilegiades geogràficament ♜, amb una excel·lent disponibilitat de sòl industrial i amb infraestructures innovadores de suport de primer nivell, la consideració d’implantar-se a la Conca d’Òdena ♜ és imprescindible per a qualsevol empresa que necessiti invertir.
L’oferta formativa local, tant universitària com professional, garanteix a més la disponibilitat de talent jove, i la solidesa de les institucions associatives empresarials i de sectors emergents, com les TIC, posen al seu aparador el patrimoni personal més potent.
 La Conca d’Òdena és l’àrea d’expansió natural de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb els avantatges d’un posicionament logístic inmillorable i del moment precís de l’inici d’aquest creixement♜
Busques assessorament
Busques assessorament per invertir a Catalunya? ⇆ Perquè invertir aquí?
Nosaltres som al millor lloc ⇆ Acompanyament
Organitzem la teva visita empresarial a Barcelona ⇆ Contacta’ns
Search