cultura empresarial + situació estratègica + talent = èxit

7 segles de cultura industrial en la millor ubicació dins de l’eix mediterrani fan que la Conca d’Òdena sigui el millor lloc per a inversions industrials.

cluster-invest-center

Clústers

Competitivitat basada en la cooperació durant set segles

icona-ploma-InvestAmb una cultura col·laborativa i clústers innovadors i emergents des de fa 7 segles: Pell, tèxtil, paper, metall, químic, gràfiques, automoció es connecten amb disseny, TIC, smart products, biotech, salut, energia o valorització de residus. Tenim les eines singulars i específiques vinculades al servei d’aquests clústers.

ANY DOCUMENTAT DE LA PRIMERA ACTIVITAT INDUSTRIAL

training-invest-center

Formació

Un referent internacional, establint un veritable pont entre el món universitari i el de la innovació, i la producció industrial.

El Campus Universitari d’Igualada i altres centres educatius ofereixen una formació tecnològica de primer nivell, vinculada amb grans sectors econòmics.

  • Càtedra A3 in Leather Innovation
  • Màster universitari en enginyeria del cuir
  • Postgrau en tècniques d’adoberia
  • Màster en direcció técnica de l’adobatge
  • Doble titulació ADE industrial
  • Grau en infermeria
  • Grau en enginyeria química

POBLACIÓ QUE TÉ L’EDUCACIÓ SUPERIOR OBLIGATÒRIA

innovation-invest-center

Innovació

Accions integrals en tot el teixit productiu ens fan pioners i fomenten el creixement.

La innovació en una zona amb cultura molt empresarial sempre ha sigut una bandera de totes les empreses i entitats públiques i privades. Entitats creades exclusivament per al r+D+I treballen per donar suport, crear punts de trobada i generar competitivitat.

CÀTEDRA A³, LEITAT, FITEX, 4D HEALTH, CAMPUS MOTOR ANOIA

facilities-invest-center

Comoditat

El millor entorn per al creixement de l’empresa.

Un ecosistema empresarial viu i dinàmic i una alta cooperació publicoprivada ens han donat un seguit d’equipaments d’alta qualitat per a totes les necessitats econòmiques i empresarials, de qualsevol sector i tipologia d’empresa.

 

A 35 MINUTS DE BARCELONA
EL COST DEL SÒL INDUSTRIAL I HABITATGE MÉS ECONÒMIC

quality-invest-center

Qualitat de vida & cultura

On t’agradaria viure.

Oferta educativa, cultural i de lleure al més elevat nivell, al costat de Barcelona, una de les ciutats més atractives del món. Més de 19 certàmens anuals altament especialitzats, ja siguin empresarials, lúdics, culturals o gastronòmics que atreuen 95.000 visitants a l’any.

Tenim la ruta de l’aigua, arquitectura modernista, el parc uvial, turisme industrial i som terra de castells; el lloc ideal per fer vida activa, senderisme, BTT i turisme.

L' Anoia, territori privilegiat

Search